Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Gyengén kezdtük a játékot. Amikor megszerezték az első gólt, nem álltunk készen a mérkőzésre. Sajnálatosan beütötték az első gólt 1 :30 perc után, egy bedobás után. Két harcot vesztettünk egymás után és ők gólt szereztek. Majd folytatták és kicsit jobbak voltak nálunk. Ezt követően ember hátrányba kerültünk, de sikerült kivédekezni. Majd a srácok rájöttek, hogy egy mérkőzést játszunk.

Az első harmad második része, 13-14 perc rendben volt. A második harmadot jobban kezdtük, csatákat nyertünk, jobban harcoltunk. Sikerült gólt szereznünk és egyenlíteni. Jól játszottunk. Majd emberelőnyben könnyedén gólt szereztek. Kiegyenlítettünk 2-2-re. A második harmad jobb volt mint az első.

A harmadik harmad szoros volt, mindkét csapatnak jó helyzetei voltak. Rengeteg jó helyzetünk volt amit jobban kellett volna végrehajtanunk, hogy beüssük. Majd a hosszabbításban, nem tudom mit mondjak, elég jól játszottunk. Kaptunk egy lehetőséget, eberelőnybe kerültünk, de egyből büntetést adtak Paiornak, amit nem értek, de itt állhatunk és ordíthatunk a bírónak amennyit akarunk, de nem változtat semmin. Ugyanakkor kis időre Galac is büntetést kapott, nem tudom mit mondjak. Egy szoros hosszabbítás volt, támadtunk, sajnálatosan azt hiszem Alex és Zoltán egymásnak ütköztek és Galac végrehajtott egy kettő az egy elleni támadást. Sajnálatosan a mérkőzés előtt derült ki, hogy még három játékos kimarad a csapatból sérülés miatt. Rengeteget kellett változtatni a sorokon. Úgy gondolom, hogy egy jó játék volt és a kis részletek döntötték el a játékot, hogy Galac nyert.

Összegezve, két jó mérkőzés volt. Lesz egy szabadnap és készülünk a csütörtöki meccsre.Á