Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Végre eljött az ideje, hogy újra játsszunk, úgy gondolom, hogy látszott az első 20 percben, hogy egy kicsit kevesebb erőnk volt, nem voltunk a tempóhoz szokva, több időbe telt a döntéshozatal.

Az első 20 perc rendben volt, majd előre léptünk és jobban játszottunk, sok helyzetünk volt. Egy szoros mérkőzés volt, ők jobbak voltak az első harmadban, majd a másodikban mi voltunk jobbak, az 1-1 igazságos eredmény volt.

Majd a harmadik harmadban keményebben jöttek, ember hátrányba kerültünk párszor és ez elvett a lendületünkből, de a srácok jól kezelték. Majd kaptunk egy lehetőséget, emberelőnybe kerülünk az utolsó percekben. Mondhatjuk, hogy minden emberelőnyben gólt kellene szerezni, de ez nem lehetséges, a legfontosabb dolog, hogy akkor hajtsuk jól végre amikor a legnagyobb szükségünk van rá, mint ma és sikerült egyet beütni üres kapura is.

Egy jó és szoros mérkőzés volt, két jó csapat között és ma mi kerültünk ki győztesen. Beszéltünk ezekről a meccsekről, ami hátravan, olyanok mint a rájátszás számunkra és ezt ma meg kellett nyerni. Holnap egy új mérkőzés és holnap is nyernünk kell.”