Skip to main content

Pelle Torstensson értékelése a tegnap esti mérkőzésről:

„Jól kezdtük ma a játékot, egyszerűen, gyorsan és támadtuk a kaput amikor lehetőségünk volt, így szereztünk is néhány gólt.

A második gól amit Paior szerzett, megszereztük a korongot a védekező harmadban, gyorsan járattuk a korongot, hatékonyan passzoltunk, ez tökéletes játék volt számunkra.

A második harmad szintén jó volt. Megtartottuk a koncentrációnkat. Felvittük a korongot és beütöttük a kapuba. Majd a harmadikban picit elvesztettük a fókuszt és sokat hazárdíroztunk még akkor is ha vezettünk, de ez egy kihívás a srácoknak, hogy sosem lazíthatsz a játékban mert a jégkorong egy gyors sport és ha vezetsz is négy góllal még lehet szoros a meccs szóval kell koncentrálni mind a 60 percben. De utolsó harmad is rendben volt, szereztünk még néhány gólt, szimplán játszottunk.

Támadtuk a kaput amikor lehetőségünk volt és nagyon jól hajtottuk végre a játékot ma este, mondtam is a csapatnak, hogy ma a pozitívumok elnyomták a negatívumokat és amikor ezt csináljuk 60 percig és így mérkőzést lehet nyerni. Kaptunk néhány értelmetlen kiállítást amivel küzködünk, korcsolyázás helyett kaptunk néhány büntetést akasztásért és ütésért és ezeket el kell kerülnünk a jövőben. Jó győzelem és holnap újra játszunk.”