Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Jó mérkőzést játszottunk. Pontosan úgy kezdtük ahogy szerettük volna. Egyszerűen játsszunk a koronggal amikor nyomást gyakorolunk az ellenfélre és passzívan játszunk. A srácok jól csinálták, megszereztük a vezetést.

Beütöttük az eső gólt, ami mindig jó, erőre kaptunk. Majd kiegyenlítettek az első harmad végén. Összegezve jó volt az első 20 perc.

A másodikban váltottunk egy kicsit, szorosabbak akartunk lenni a semleges zónában, amikor el akartuk fogni őket és szerintem jól csináltuk, nem tudtak játék közben cserélni. Majd szereztek néhány gólt, de megtartottuk a mentalitásunkat, egyszerűen játszottunk és ahogy lehetőséget kaptunk gólt szereztünk.

Majd a harmadikban kiegyenlítettünk, majd megszerezték a vezetést, újra kiegyenlítettünk és így tovább. Majd hosszabbításba kerültünk ahol volt egy jó helyzetünk, nekik is volt 1-2. Majd a büntető lövések következtek, ami a szerencséről szól abban a pillanatban és ma mi voltunk a szerencsésebbek. Mindenki jól játszott, a teljes csapat.

Arni jól védett, megmentett minket néhányszor. Mindenki keményen dolgozott. Meg vagyunk elégedve a győzelemmel. Holnap van egy pihenőnap és majd készülünk az otthoni mérkőzésekre.”