Skip to main content
Pelle Torstensson:

„A mai mérkőzés kezdetét el szeretném felejteni, ha őszinte lehetek. Nem voltunk játékban. Nem korcsolyáztunk keményen, nem hoztunk elég gyors döntéseket, nem álltunk készen a mérkőzésre. Nem tudom, hogy ez mentális probléma, de rá kell jönnünk. Nem volt egy jó kezdet.

A másodikban kezdtünk erőre kapni és keményebben korcsolyázni és volt néhány jó megmozdulásunk, de ugyanakkor túl sok dolgot engedtünk el, egy kombó volt, az ellenfél is engedett el korongokat és így gólt szereztünk.

A harmadik harmadban szoros játék volt, vezettünk 1-el. Majd ezt sikerült elengednünk egy rossz döntéssel, ami nem kellett volna és ez az én munkám, hogy ne döntsünk rosszul. De ugyanakkor olyan hozzáállásra van szükségünk, hogyha szoros a mérkőzés és kevés idő van hátra akkor nem kell gólt kapni.

Összegezve, nem vagyok boldog a mérkőzéssel abszolút. Jobban kell csinálnunk, mert jobbak vagyunk ennél. Tulzottan sokat hullámzik a teljes szezonban. Hazamegyünk, pihenünk, holnap lesz egy meetingünk ahol beszélgetünk és készülünk a holnapi mérkőzésre.”