Skip to main content
Pelle Torstensson értékelése a szerda esti mérkőzésről:

„A mérkőzés kezdete sokkal jobb volt ma. Mindenki jobb formában volt, keményebben korcsolyáztunk, nyomás alá helyeztük őket. Sajnálatos módon nem a legjobb döntést hoztuk emberelőnyben ezért ránk jöttek és gólt kaptunk. Ezt jobban kell csinálnunk természetesen. Majd egy szoros első harmad volt. Volt néhány helyzetünk, de nem sikerült beütnünk.

A másodikban folytattuk a munkát a nyomás gyakorlással és kicsit fennebb vittük a játékot és sikerült megszereznünk az első gólunk és szoros meccs volt a második harmadban. Sajnálatos módon szereztek még egy gólt. Szép lövés volt a játékosuktól, ami néha megtörténik. Összegezve, keményen dolgoztunk, voltak jó helyzeteink, de nem sikerült beütnünk ismét.

Majd a harmadik harmadot jól kezdték, hamar gólt ütöttek nekünk. Így nagyobb lett a különbség. Ismét sikerült néhány jó helyzetet kialakítani. Összegezve jobban játszottunk ma és ők is jobban játszottak. Ma mindkét csapat jégkorongozott, a tegnap nem álltunk készen és ők sem a legjobb döntéseket hozták, ma mindkét oldalról egy jobban strukturált mérkőzést láthattunk.

Összegezve, ők nyertek mert több gólt szereztek és ez a módja a győzelemnek, de ha jobban ki tudtuk volna használni a helyzeteket és jobban döntöttünk volna, hogy ne adjunk oda gólokat, jó esélyünk lett volna. Ez a véleményem a játékról. Holnap van egy pihenőnap és pénteken ismét mérkőzés.”