Skip to main content

A román bajnokság alapszakaszában utoljára lépünk jégre a Gyergyói Hoki Klub ellen, amellyel tizenöt nap leforgása alatt immár negyedszer találkozunk. Csapatunk szeptember 26-án, kedden 18.30-tól a Deme László Műjégpályán játszik az Erste Liga-címvédővel. A mérkőzésre a belépés felnőtteknek 25 lejbe kerül, diákoknak ingyenes.

A Kertész Zoltán, Todor Krisztián és Bács Lóránt irányította együttesünk a negyedik bajnoki mérkőzését szintén a gyergyószentmiklósi csapattal játssza. Ezt megelőzően kétszer 4–0 arányú vereséget szenvedtünk Szilassy Zoltán remek játékerőt képviselő legénységétől, pénteken viszont nagyot küzdöttünk, mindössze egy gól döntött a Gyergyói Hoki Klub javára. A székelyföldi jégkorongozókból álló alakulatunk legutóbb nem adta könnyen magát, sőt, kevésen múlott, hogy nem sikerült a találkozót hosszabbításra mentenünk az Erste Liga-címvédő otthonában.
Bács Lóránt, kapusedző: „Remélhetőleg kedden bevesszük a Gyergyói Hoki Klub kapuját. A mérkőzést megelőző napokban legfőképp azon dolgozunk az edzéseken, hogy ezt majd élesben is kivitelezzük, mivel mindenki nagyon éhes a gólra. Bízunk benne, hogy hazai jégen sikerül megszerezni az első találatunkat az idényben. Mivel ez lesz az utolsó találkozónk az Erste Liga-címvédő ellen az alapszakaszban, így mindent beleadunk, hogy pontot raboljunk tőlük a közönség támogatásával. Csapatunkban mindenki egészséges, így teljes kerettel rohamozhatunk.”

Hajrá, Ágyúsok!