Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Úgy kezdtük a játékot ahogyan szerettük volna. Nyomást gyakoroltunk, keményen támadtuk és elégedett vagyok az első 5-6 perccel. Majd ismét elkövettünk egy hibát és beütötték az első gólt. Ezt követően átvették az irányítást. Sokkal keményebben játszottak, többet korcsolyáztak, passzoltak mint mi és megszerezték a második és harmadik gólt.

Az első harmadnak néhány része rendben volt de folyamatosan elkövetjük a hibáinkat és azonnal meg is büntetnek. Az első harmad nem volt elég jó, túl sok hiba volt. A másodikban azt beszéltük, hogy gyorsabban korcsolyázunk, keményebben játszunk és ütközünk amikor szabályosan lehetséges, úgy gondolom, hogy picit fennebb léptünk a másodikban. Nagyobb nyomást gyakoroltunk egy egységként dolgoztunk.

A másodikban volt néhány helyzetünk és picit fennebb léptünk.

A harmadikban sok volt a hullámzás, volt néhány jó helyzetünk, de majd megszerezték a negyedik gólt. Egy kemény nap volt a munkában. Ha visszatekintünk a 60 percre, 15-el elégedett vagyok. Ezen a szinten ha nem játszol jól 60 percig, nem kerülsz nyerő pozícióba. Mindig visszatérünk a hibáinkhoz és ez elveszi a lehetőséget, hogy nyerjünk. Ez van, folytatjuk a munkát, de meg kell értenünk, hogy okosabban kell játszanunk, mennyit hazardírozhatunk, hogy nyerjünk vagy veszítsünk egy döntésen.

Összegezve a Steaua jobb volt mint mi. Ők 60 percet jégkorongoztak, mi nem remélhetőleg fennebb lépünk és legalább több mint 15-20 percet játszunk jól holnap.”