Skip to main content

Pelle Torstensson értékelése a szerda esti mérkőzésről:

„Úgy kezdtük a játékot ahogy szerettük volna, az első 5-6 percben volt néhány jó helyzetünk. Majd visszajöttek, úgy gondolom, hogy egy kiegyenlített első harmad volt, többet volt náluk a korong, de stabilan védekeztünk, vissza löktük őket, nem adtuk át sokat a védekező zónából. Jó munkát végeztünk az első 20 percben.

Folytatni akartuk a második harmadban, de sajnálatos módon elkövettünk néhány hibát két és fél perc alatt beütöttek 3 gólt. Ezek a szoros mérkőzések a koncentrációról szólnak, cseréről cserére és a terv követéséről de sajnos volt néhány hiba és lőttek 3 gólt.

A jó csapatok jól hajtják végre a helyzeteket. Hasonlóan ha nekünk is lett volna kettő az egy ellen vagy elszaladásunk, mi is gólt szerezhettünk volna. Így olyan helyzetbe kerültünk ahonnan nehéz nyerni, de büszke vagyok, mert ezek után is a srácok mindent megtettek és kiegyenlítetten játszottunk a helyzeteket tekintve. Majd a harmadikban folytattuk, azt beszéltük, hogy lövésekre van szükség, türelmeseknek kell maradnunk és ugyanúgy kell játszani korong nélkül is. Amikor helyzetet van csak be kell lőni, majd sikerült is egy gólt szerezni és próbáltuk nyomni tovább, de nem sikerült nyerni.

Összesítve, két jó meccs volt. Haza akartunk hozni pontokat és nyerni, de ha a mérkőzéseket nézzük egy lépés a jó irányba amerre akarunk haladni. Összegezve ok, de a pontok nem jöttek velünk haza. Most lesz néhány szabadnapunk, majd sok mérkőzést játszunk és majd 10-12 nap múlva szintén. Szóval itt az ideje, hogy a srácok pihenjenek és mással is foglalkozzanak mint a hoki és vasárnap kezdünk készülni a közeledő mérkőzésekre.”