Skip to main content
Pelle Torstensson értékelése a kedd esti mérkőzésről:

„Kicsit passzívan kezdtük a mérkőzést. Keményen ránk jöttek, számítottunk rá, hogy belövik a korongot, löknek, ütköznek de úgy gondolom, hogy túl passzívak és kicsit gyengék voltunk az elején, így be is lőtték az első gólt.

Majd egy kicsit belehúztunk és jobb lett. Összegezve 1-0-val még a játékban voltunk. A második harmadra arról beszéltünk, hogy agresszívebbek legyünk a jégen, beleálljunk a harcba, ütközzünk, megtartsuk a korongot és jobban is ment, majd gólt szereztünk egy korong bedobásból. Ez a jele, hogy milyen fontos a bedobás támadásban és védekezésben is.

Kiegyenítettük a játékot 1-1-re. Sajnálatos módon ők is gólt szereztek, a következő cserében és ez nem történhet meg. Úgy értem, mikor kiegyenlítünk lendületet és energiát kapunk ezért keményebben és okosabban kell játszanunk a következő cserében mert ők vissza is vették a lendületet és energiát. De volt néhány jó helyzetünk a második harmadban szóval sokkal jobb mint az első. A harmadikban tudtuk, hogy folytatnunk kell a kemény munkát, szilárdan kell védekeznünk és meg kell szereznünk a helyzeteinket. Belőttük a 2-2-es gólt emberelőnyben ami jó. Sajnos kaptunk egy kiállítást a játék végén és gólt szereztek. Kivettük a kapust az utolsó percben és volt egy tisztességes esélyünk haton öt ellen. Összegezve sok jó megmozdulásunk volt, folytatnunk kell a munkást és keményebben kell harcolnunk mind a 60 percen át.

Ma este új mérkőzés, reméljük hogy hasonlóan ki tudjuk vitelezni a jó megmozdulásokat. Hamarosan indulunk Brassóba, az a cél, hogy jól játszunk és pontokat nyerjünk.”