Skip to main content

Örömmel adhatunk hírt arról, hogy újabb székelyföldi tehetséggel erősödött játékoskeretünk: a hamarosan rajtoló idényben Részegh Zsolt kék-narancs mezt ölt magára. A 23 éves csatár már csatlakozott csapatunkhoz, a Székelyföld Kupa harmadik kiíírásán pedig bemutatkozhat együttesünkben.

Péter Andor, Antal László és Györffy Szilárd után Részegh Zsolt a negyedik nyári szerzeményünk. A legutóbbi három évben a Csíkszeredai Sportklub játékosa volt, azonban pályafutását sérülések nehezítették, így az Erste Ligában 28 mérkőzésen egy gólt és két asszisztot jegyzett, míg a román bajnokságban 39 találkozón 13 találatot szerzett és kiosztott 14 gólpasszt. Tizenhét évesen bekerült a Sportklub játékoskeretébe, bemutatkozott az Erste Ligában és a román pontvadászatban, első idényében a felnőttek között 12 pontot összesített. A csíkszeredai csapat a következő szezonban kölcsönadta, a Sapientia U23 színeiben a román bajnokságban 31 meccsen 26 gól és 20 asszisztot volt a mérlege, majd egy év svédországi junior légioskodás következett, ahol minden játékpercért keményen megdolgozott.

Részegh Zsolt: „Örülök, hogy a Háromszéki Ágyúsok játékosa lehetek, egy ambíciózus, motivált és főként támogató közegben. Dolgozni fogok azon, hogy az együttest sikerekhez és a célok eléréséhez segítsem, remélem, ezáltal megnehezítjük az ellenfelek dolgát. A csapattársak és a szakmai stáb részéről meleg fogadtatásban részesültem, pozitívan fogadott mindenki. Több játékossal már régről ismerjük egymást, jóban vagyunk, ráadásul ebben az idényben néhány gyerekkori barátommal újra jégre léphetek, ami plusz motivációt ad a mindennapokra. Már nekiláttam a közös munkának a csapattal, bízom benne, hogy a hétvégén bemutatkozhatom narancs-kék mezben!”

Isten hozott, Zsolt! Sok sikert kívánunk! Hajrá, Ágyúsok!