Skip to main content

Tizenegy nap leforgása alatt harmadszor lépünk jégre a Gyergyói Hoki Klub ellen a román bajnokságban. Szeptember 22-én, pénteken 18.30-tól a gyergyószentmiklósi műjégpályán játszunk az erős játékerőt képviselő Erste Liga-győztes alakulattal.

A Kertész Zoltán, Todor Krisztián és Bács Lóránt irányította csapatunk a harmadik bajnoki mérkőzését is a Gyergyói Hoki Klub ellen játssza. Ezt megelőzően az idényben mindkétszer 4–0 arányú vereséget szenvedtünk Szilassy Zoltán tapasztalt játékosok alkotta együttesétől, előbb idegenben, aztán hazai környezetben. A székelyföldi jégkorongozókból álló alakulatunk mindkét eddigi találkozón igyekezett megnehezíteni az Erste Liga-címvédő dolgát, azonban nem sikerült borítani a papírformát, sőt, egyelőre az első gól is várat magára. Az Erste Liga-rajtra készülő gyergyószentmiklósi gárda eddig négy meccset játszott, ezeken húsz gólt szerzett és öt találatot kapott.

Todor Krisztián, edző: „Rövid idő alatt harmadszor találkozunk a gyergyószentmiklósi csapattal. Ezúttal arra törekszünk, hogy a védekező harmadban a hibáinkat csökkentsük, valamint igyekszünk minél kevesebb teret és időt adni a riválisnak arra, hogy érvényesítse a kombinatív játékát. Szeretnénk az egyéni hibákat kiküszöbölni, amennyiben lehetséges, akkor elkerülnénk ezeket. Mindenképp az a célunk, hogy a következő mérkőzésen jobban megszorítsuk ellenfelünket, illetve gólokat szereznénk. Megígérhetem, hogy ezúttal sem adjuk könnyen a bőrünket. A csapat fizikailag rendben van, a nyári alapozás hatása érezhető a srácokon, mentálisan pedig azon kell dolgozunk, hogy felfrissítsük az elméket és készen álljunk az újabb összecsapásra.”

Mindent bele, fiúk! Hajrá, Ágyúsok!