Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Jól kezdtük a játékot. A korongnak a kapu mögé juttatásáról és a jó döntéshozatalról beszéltünk. Így is tettünk és ez lendületet adott. Majd az emberelőnyben megszereztük az első gólt. Ez nagyon pozitív. Az emberelőny kihasználása nem volt a megfelelő szinten idáig. De ma jó munkát végeztünk emberelőnyben.

Majd mentünk tovább és jó döntéseket hoztunk az első 20 percben. A másodikban kicsit elvesztettük a koncentrációt. Néhányszor nem tudtuk kidobni a korongot és beragadtunk a védekező harmadba. Ők jók a támadásban. Néhányszor nem tudtuk bejuttatni a korongot a kapu mögé és ellentámadásba kezdtek és kapura támadtak. Volt néhány problémánk. Összegezve, ők gólt szereztek emberelőnyben, de a következő cserében mi is megszereztük a második gólunkat. Jó gól, kapura lőttünk és a kipattanót is rálőttük, nagyon jó játék. Majd a harmadik egy kiegyenlített harmad volt. Tudtuk, hogy keményen fognak jönni mert le vannak maradva egy góllal. Egy emberhátrányt nagyon jól hajtottunk végre, 3-5 ellen voltunk, de a srácok megoldották. Majd sikerült kihúzni a maradék időt és beütöttük az utolsót a kapuba.

Összegezve, jó mérkőzés volt. Többet harcoltunk és több áldozatot hoztak a srácok, hogy nyerjenek. Több lövést blokkoltunk ma mint idáig összesen és ezt kell csinálni ha nyerni akarsz. Nagyon meg vagyok elégedve a srácokkal. Most eszünk, alszunk, felkészülünk és új mérkőzés 21 óra múlva.”