Skip to main content
Pelle Torstensson:

„Ismét jól kezdtünk úgy gondolom. Megszereztük a vezetést. De ismét sikerült gólt szerezzenek emberelőnyben. Az első harmad jó volt. A második harmadban ismét volt néhány problémánk.

Nem koncentráltunk és nem követtük az egyszerű dolgokat amiről beszéltünk és beragadtunk a védekező harmadban. Túl sokszor vesztettük el a korongot és ránk jöttek az első 10 percben, majd a második 10 perc a második harmadból jobb volt, bedobtuk mélyen a korongot a támadó harmadba, ott tudtunk maradni és passzolni. Majd kiállítást kaptunk és ők gólt szereztek. Majd mentünk előre, ha emberelőnybe juttatod ezeket a csapatokat, ilyen tudással akkor gólt fognak szerezni ezért jobban oda kell figyeljünk, hogy ne kapjunk kiállítást.

De ugyanakkor a bíró elmulasztott egy emberelőnyt megadni nekünk, de volt nekünk is emberelőnyünk és nem jól hajtottunk végre, ezen is kell dolgoznunk. Összegezve a 60 percet, néhány dolgot picit jobban csináltunk mint az első meccsen, ez a pozitív. De összegezve a 60 percet, jobbak és erősebbek voltak mint mi. Őszinték kell legyünk és beismerjük néha. Az egyetlen dolog amit tehetünk, hogy tartunk néhány nap pihenőt és szombaton folytatjuk a munkát, hogy felkészüljünk a következő mérkőzésekre.”