Skip to main content

Pelle Torstensson értékelése a szombat esti Csíkszeredai Sportklub 🆚 Háromszéki Ágyúsok mérkőzésről:

„Egy kicsit puhán kezdtük a játékot a véleményem szerint, úgy éreztük, hogy hiányzik az energia és az erő, de csak egy gólt kaptunk az első harmadban, még játékban voltunk.

A másodikban egy kicsit fennebb akartunk menni, megpróbáltunk keményebben korcsolyázni és jobban belemenni a harcba, de sajnálatos módon kaptunk néhány gólt. A harmadikban azt beszéltük, hogy a becsületünkért játszunk, meg kell mutatnunk, hogy bírjuk, de nem tudom, hogy a harmadik harmad jobban sikerülte mint az előzők. Összegezve, nem értük el azt a szintet amit kellett volna.

Ha összehasonlítjuk az első mérkőzéssel, olyan mintha egy más csapat lett volna. Tudom, hogy rövid sorokkal játszottunk, de meg kell találjuk a módját, hogy készen álljunk a második mérkőzésre is. A Sportklub ugyanazzal a csapattal állt fel és még kettővel kevesebb játékosuk volt mint nekünk. Az a kifogás, hogy fáradtak voltunk nem elfogadható. Tudom, hogy fáradtak voltunk, de megoldást kell találnunk, hogy készen álljunk a meccsre. Visszatekintve a két mérkőzésre, egyet megnyertünk a Sportklub ellen és ez jó de összegezve vegyes érzelmeim vannak. Nyersz egy meccset, jól játszol és a következő mérkőzésen még a közelében sem vagy annak a szintnek amit az első napon hoztunk. Ezt észben kell tartsuk és dolgozzunk rajta. Előre tekintünk és két jó meccset játszunk kedden és szerdán. Szóval dolgozunk érte, remélhetőleg tanulunk és jobban csináljuk legközelebb.”