Skip to main content
Pelle Torstensson értékelése a kedd esti mérkőzésről:

„Nagyon jól kezdtük a játékot. Megszereztük az első gólt emberelőnyben. Jó emberelőny. Majd kiegyenlített játék volt egy darabig. Majd kaptunk egy kiállítást és ők is gólt szereztek.

Úgy szerezték a gólt ahogy felkészültünk, úgy alakították ahogyan gondoltuk, de sajnálatosan elkövettünk egy hibát és gólt szereztek. Sajnálatos módon ütöttek egy második gólt is ahol mi nem a legjobb döntést hoztuk és ma keményen büntetve voltunk ezért.

De összegezve az első harmadot, 19 jó perc majd néhány rossz döntés és ütöttek két gólt. A másodikat kicsit passzívan kezdtük, lassult a tempónk a korong járatásában, nem segítettük akinél a korong volt, ezért magára maradt. Ezért nem tudtunk ütőről ütőre passzolni ezért csak eldobtuk magunktól és keményen visszahozták. Sokszor elvesztettük a korongot a semleges zónában és a támadó kék vonal környékén. Ezért voltak jó helyzeteik és szerencsések voltunk, hogy nem ütötték be. Majd egy kicsit jobb lett és volt egy jó támadásunk, ahol Paior kiegyenlített 2-2-re.

Majd ismét kaptunk néhány büntetést és sajnálatosan gólt is szereztek. Majd a harmadikban azt beszéltük, hogy türelmesek leszünk, gyorsabban mozgatjuk a korongot, étöbbet segítjük egymást, majd beütötték a negyedik gólt. De majd keményen nyomtuk a végéig és megszereztük a 3. gólt egy meglepő módon. Az egyik bíró megfújta a sípot és mi pont akkor szereztünk gólt. És nem tudom, hogy adták meg mert lefújták, de sokszor kemény volt velünk a bíró és lehet egyenlíteni akart. Majd újra levettük a kapust és volt egy jó helyzetünk a végén, de kihagytuk.

Összegezve, voltak jó megmozdulásaink, ugyanakkor a jégkorongban ha hibát követsz el megbüntetnek. Talán néhány csapat nem használja ki a helyzeteit, de ezek a jó csapatok, kihasználják, ahogyan ma is. Holnap kicsit okosabbnak kell lennünk. Többe felelősséggel kell a korongot kezeljük , jobb döntéseket hozzunk a jégen és jó esélyünk lesz hogy nyerjünk holnap.”