Skip to main content

Befejezzük szereplésünket a Román Kupa csoportkörében, ugyanis a következő napokban az utolsó két mérkőzésünket játsszuk. Pénteken 18.30-tól, szombaton pedig 11 órától a Sportul Studențesc lesz az ellenfelünk a Deme László Műjégpályán.

A Kertész Zoltán, Todor Krisztián és Bács Lóránt irányította csapatunk legutóbb a bajnokságban játszott, a múlt héten mindkét meccsen szoros küzdelemben alulmaradtunk a Brassói Corona vendégeként (1–3 és 1–2). Narancs-kék mezes együttesünk a Bukaresti Steaua mögött tizenegy ponttal második a kupasorozat csoportkörében, ugyanis négyszer győztünk és kétszer kikaptunk. A Marian Ghiță irányította fővárosi alakulat eddig nem lépett jégre a kiírásban, mivel novemberben csatlakozott a mezőnyhöz. A bukaresti gárda azóta hat mérkőzést játszott a pontvadászatban – mindegyiket elvesztette –, ráadásul 10 szerzett gól mellett 95 (!) találatot kapott.
Todor Krisztián, edző: „Pénteken és szombaton próbáljuk azokat az elemeket gyakorolni, amelyekre eddig kevesebb esélyünk nyílt, mivel erősebb ellenfelekkel találkoztunk. Ezúttal lesz alkalmunk a támadóharmadban kivitelezni a felvázolt taktikákat. Gólgazdag mérkőzésekre számítunk, azonban elvárjuk a játékosoktól, hogy mindent beleadjanak és megtegyenek minden tőlük telhetőt. Ugyanúgy készülünk, mint bármelyik másik találkozóra, nem becsüljük alá egyik riválisunkat sem.”

Hajrá, Ágyúsok!